İSTANBUL 2016

8 Mayıs 2016

Yüzyıllık Okullar 5. Ara Güler Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Ara Güler, Kirkor Sahakoğlu, Silva Bingaz, Manuel Çıtak, Refik Akyüz, Seçkin Tercan ve Yaşar Saraçoğlu’nun jüri üyesi olarak görev aldığı yarışmaya 16 liseden 115 öğrenci 263 fotoğraf gönderdi.

Yapılan değerlendirme sonucunda birinciliği Özel Getronagan Ermeni Lisesi öğrencisi Olivi Uluak, ikinciliği Kabataş Erkek Lisesi öğrencisi Elif Bekaroğlu, üçüncülüğü ise İstanbul Amerikan Robert Lisesi öğrencisi Tülay Elif Bekişoğlu kazandı.

Mansiyon ödülleri ise; Özel Surp Haç Ermeni Lisesi’nden Arman Dökmecioğlu, İstanbul Amerikan Robert Lisesi’nden Göksu Kalaycı ve Haydarpaşa Lisesi’nden Mert Yüksel Andırın’a verildi.

Yarışmada 1. seçilen Olivia Uluak 1000 TL, 2. seçilen Elif Bekaroğlu 750 TL, 3. seçilen Tülay Elif Bekişoğlu 500 TL para ödülünün sahibi oldular. Mansiyon ödülü olarak da Arman Dökmecioğlu, Göksu Kalaycı ve Mert Yüksel Andırın’a 250’er TL ödül verildi.

Ayrıca Jüri tarafından seçilen 36 fotoğraf, okulumuz sergi salonunda 27 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında sergilenecektir. Fotoğraf severler hafta içi 10.00-15.30 saatleri arası okulumuzu ziyaret edebilirler.

Dereceler

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ: OLİVİA ULUAK