Scrabble

9 Haziran 2014

KABATAŞ SCRABBLE YARIŞMASINDA OKULUMUZ 2. OLDU

Kabataş Lisesi’nin İstanbul genelinde düzenlemiş olduğu 36 okul ve 216 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Kabataş-Scrabble yarışmasında okulumuz 2. olmuştur. Kişisel sıralamada yarı final masasında oynayarak ilk 7 ye giren öğrencimiz Serli Can’ı ve İngilizce Öğretmenimiz Dença Çınar’ın yönetiminde Tais Arslan, Yeraz Arslan, Rudi Can Solakoğlu, Mardiros Semercioğlu, Nadin Kürkçüoğlu’ndan oluşan scrabble ekibini üstün başarılarından dolayı tebrik ederiz.

8. ESAYAN SCRABBLE YARIŞMASINDA GETRONAGAN 1. OLDU

Esayan Lisesi tarafından bu yıl 8. si düzenlenen İngilizce Scrabble Turnuvasının, lise kategorisinde okulumuz bireysel bazda ve takım bazında birinci olmuştur. Scrabble takımımızı turnuvaya hazırlayan İngilizce öğretmenimiz Dença Çınar’ı ve yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimiz; Roy Pek, Rudi Can Solakoğlu, Arev Arslan ve Serli Can’ı tebrik ederiz.