2012-2013 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

18 Temmuz 2013

Getronagan Lisesi 2012-2013 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 29 Haziran 2013 tarihinde Kumkapı Surp Vortvots Vorodman Kilisesi Mesrop Mutafyan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bu öğretim yılında okulumuz 51 mezun verdi.

Mezuniyet törenine öğrencilerimizin velileri dışında cemaat kurumlarından önemli simalar, yöneticiler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldılar.

Mezunlarımızdan dereceyle mezun olanlara ve dört yıllık eğitim hayatları boyunca Getronagan’da çeşitli konularda ve yeteneklerde ilerleme kaydedenlere çeşitli büyüklükte altın ve kitap armağan edildi. Bu altınları Sn. Madlen Arslanyan, Sn. Dr. Sebuh Yeramyan ve Sn. Ardzivyan ailesi tarafından temin edilmiştir. Kendilerine öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz. Ödül ve diploma dağıtımını okul müdürü Silva Kuyumcuyan yönetti. Dereceye giren ve çeşitli nedenlerle ödüllendirilen öğrencilerimizin listesi aşağıdadır.