İngilizce Sınıflarında Yaratıcı ve Eleştirel Düşünce

20 Haziran 2014

Getronagan Ermeni Lisesi Yabancı Diller Bölümü tarafından organize edilen “İngilizce Sınıflarında Eleştirel ve Yaratıcı Düşünce” semineri okulumuz toplantı salonunda gerçekleşti.

Seminerin açılış konuşmalarını sırasıyla Yabancı Diller Bölümü Başkanı Dença ÇINAR ve Okul Müdürümüz Silva KUYUMCUYAN gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Meltem Akbulut Yıldırım (İstanbul Şehir Üniversitesi), Christopher Mclaren (İstanbul Medipol Üniversitesi), Yasemin Gül Bayraktar (British Side), Mine Derince (Marmara Üniversitesi) ve Fırat Güllü’nün (İstanbul Özel Sainth-Joseph Lisesi), Eleştirel ve Yaratıcı Düşünce üzerine sunumları ve atölye çalışmalarıyla devam eden seminer 16:00 da sona erdi.

Seminere katılımlarından dolayı konuşmacılara ve okullarımızın İngilizce öğretmenlerine teşekkür ederiz.